Rezidencija Kastelan

kastelanS 19 godina, nakon završene medicinske škole, dobili smo posao u univerzitetskoj klinici u Muncenu, u Njemačkoj.

Uz posao, dodatno smo radili u domu za starije i nemoćne u Munchenu. Tu smo počeli stjecati iskustva kako poslovna, tako i životna i širiti vidike što nam i danas uvelike koristi u radu.

Uvijek nas je srce vuklo domovini i nakon niza godina rada svoje znanje i iskustvo odlučili smo prenjeti u našu Ustanovu za brigu, skrb i njegu starijih i nemoćnih osoba.

 

Među prvim smo privatnim domovima koji su otvoreni u Hrvatskoj.

dom za starije

Dom za starije i nemoćne Tuheljske Toplice – 049/557 666

Naša prva ustanova je u Tuheljskim toplicama, to nam je i ostalo sjedište firme.
Dom za stare i nemoćne u Tuheljskim toplicama odiše nekom posebnom ugodnom i toplom atmosferom koja se skoro “može opipati”. Vjerojatno zato što je taj objekat 20-tih godina prošlog stoljeća sagrađen kao obiteljski hotel, a poslje 2. svijetskog rata pretvoren je u bolnicu za dječju paralizu gdje su djeca iz cijele bivše Jugoslavije dolazila na liječenje. Nakon toga prenamjenjen je u bolnicu za uho, grlo, nos. Kada je bolnica bila zatvorena par godina mi smo odlučili investirati u nju i preuredili smo je, te je ona danas Ustanova za starije i nemoćne.
Danas je to lijepo i moderno preuređena građevina s liftom. U njoj je ostao duh koji se može osjetiti samo u građevini koja ima svoju povijest.
Ponosni smo na položaj u Tuheljskim Toplicama. Dom je u šumi, tik do starih bazena.
Prirodan tijek uspješnog poslovanja i zadovoljnih korisnika doveo nas je do otvorenja druge ustanove podružnice “Rezidencije Kastelan”
dom za stare i nemoćne

Dom za starije i nemoćne – Sv. Klara – Novi Zagreb – 01/6238 800

Ustanova se nalazi u Novom Zagrebu, 5 min od Arena centra u Zagrebu, na adresi Sisačka cesta 65b, Sveta Klara, taj dom također ima lift, stacionar i okružen je zelenilom.
Najviše korisnika dolazi nam po preporuci naših zadovoljnih korisnika, tako da se ukazala i potreba za 3. domom
dom za starije i nemoćne

Dom za starije i nemoćne – Gornje Prekrižje – Zagreb -091/1497 299

Naši planovi su dugoročni, pola naših života živimo s “Rezidencijom Kastelan”
Naš slogan je “Zadovoljni korisnici naša su preporuka”

dom za stare i nemoćne

I jesu . . .