Dom za starije u Zagrebu na Gornjem Prekrižju, u blizini Tuškanca i Pantovčaka nastavak je naše dugogodišnje posvećenosti ovome poslu. Projektirali smo i sagradili novi dom za starije i nemoćne manjeg kapaciteta, a čitavi objekt u potpunosti je osmišljen i prilagođen isključivo za boravak starijih i nemoćnih kojima je potrebna svakodnevna briga i nadzor. Dom je novogradnja i nalazi se u samom centru Zagreba u prekrasnom zelenilu podno Sljemena, u blizini Pantovčaka i predsjedničkih dvora uz mnogobrojne ambasade, s prekrasnim pogledom na Sljeme i Medvedgrad. Kompletni objekt građen je namjenski za smještaj starijih i nemoćnih te zadovoljava sve najviše standarde opremljenosti i komfora.

Dom se nalazi 10 minuta od Britanskog trga s kojeg vozi autobus 102 do autobusne postaje Gornje Prekrižje u neposrednoj blizini doma. Do doma se može doći s dvije autobusne linije, a imamo i ugovorenu taxi uslugu po povoljnijim cijenama za naše korisnike.

Pogledajte neke od slika iz našeg doma za starije.

Svi naši domovi imaju visoko educirano osoblje, te ugodan prostor za boravak ispunjen raznoraznim aktivnostima; individualne i grupne vježbe, proslave rođendana, roštilj, radionice, radna terapija sa socijalnim radnicama, održavanje mise u kapelici doma i izleti, a naši visoko obrazovani fizioterapeuti postižu zavidne rezultate u oporavku nepokretnih i polupokretnih korisnika.

Svaki dom ima liječnički nadzor korisnika te povezanost s hitnom službom. Imamo i mogućnost iznajmljivanja sanitetskog prijevoza u vlasništvu doma

Dom za starije i nemoćne
“Rezidencija Kastelan”
Dom Gornje Prekrižje
091/1497 299
01 / 4677 777

Gornje prekrižje 56 – Zagreb

domgornjeprekrizje@gmail.com

0-24

dom za starije i nemoćne