Dom za starije u Zagrebu na Gornjem Prekrižju, u blizini Tuškanca i Pantovčaka nastavak je naše dugogodišnje posvećenosti ovome poslu. Projektirali smo i sagradili novi dom za starije i nemoćne manjeg kapaciteta, a čitavi objekt u potpunosti je osmišljen i prilagođen isključivo za boravak starijih i nemoćnih kojima je potrebna svakodnevna briga i nadzor. Dom je novogradnja i nalazi se u samom centru Zagreba u prekrasnom zelenilu podno Sljemena, u blizini Pantovčaka i predsjedničkih dvora uz mnogobrojne ambasade, s prekrasnim pogledom na sljeme i medvedgrad. Kompletni objekt građen je namjenski za smještaj starijih i nemoćnih te zadovoljava sve najviše standarde opremljenosti i komfora.

Zavirite u jednu od soba u našem novom luksuzno opremljenom domu za starije.

Svi naši domovi imaju visoko educirano osoblje, te ugodan prostor za boravak ispunjen raznoraznim aktivnostima; individualne i grupne vježbe, proslave rođendana, roštilj, radionice, radna terapija sa socijalnim radnicama, održavanje mise u kapelici doma i izleti, a naši visoko obrazovani fizioterapeuti postižu zavidne rezultate u oporavku nepokretnih i polupokretnih korisnika.

Svaki dom ima liječnički nadzor korisnika te povezanost s hitnom službom. Imamo i mogućnost iznajmljivanja sanitetskog prijevoza u vlasništvu doma

Dom za starije i nemoćne
“Rezidencija Kastelan”
Dom Gornje Prekrižje
091/1497 299
01 / 4677 777

Gornje prekrižje 56 – Zagreb

domgornjeprekrizje@gmail.com

0-24

dom za starije i nemoćne