Dom za starije i nemoćne Tuheljske Toplice smješten je u srcu netaknute prirode, obavijen šumom te svježim zrakom koji opušta i relaksira, blizu starih bazena u Tuheljskim Toplicama. Preko puta doma nalazi se dom zdravlja i poznati bazeni Tuhelj. Kapacitet smještaja je 80 korisnika s educiranim osobljem koji ulijeva povjerenje.
Objekat ima lift, klimatiziran je, te je opremljen svom potrebnom opremom za smještaj starijih i nemoćnih, u planu je i povećanje kapaciteta do sredine 2018 godine.
dom-za-starije
Svi domovi imaju visoko educirano osoblje, te ugodan prostor za boravak ispunjen raznoraznim aktivnostima; individualne i grupne vježbe, proslave rođendana, roštilj, radionice, radna terapija sa socijalnim radnicama, održavanje mise u kapelici doma i izleti, a naši visoko obrazovani fizioterapeuti postižu zavidne rezultate u oporavku nepokretnih i polupokretnih korisnika.
Svaki dom ima liječnički nadzor korisnika te povezanost s hitnom službom. Imamo i mogućnost iznajmljivanja sanitetskog prijevoza u vlasništvu doma.
Voditeljica doma bacc.med.techn. Sniježana Gorišek

Dom za starije i nemoćne
“Rezidencija Kastelan”
Dom Tuheljske Toplice
Bolnička ul. 2,
49215, Tuheljske Toplice

099/2128 670
049/557 666